Herfstvakantie 
   |   

Boerderijklassen 2020 Dag 3

Zoals de kippen vroeg uit de veren, klaar om van alles te beleven en te leren.

Na het ontbijt maakten we onze koffers en ruimden we de kamers op. Daarna gingen we aan de slag met onze laatste activiteit.

's Middags aten we nog heerlijke appelmoes met worst. En dan, waren we klaar om naar huis te gaan en jullie al onze avonturen te vertellen.

Het waren heel leuke dagen!

Boerderijklassen 2020 Dag 2

Na een goede maar korte nacht én een lekker ontbijt, waren we klaar om aan onze dag te beginnen. De dieren voederen, de moestuin en het boerderijspel stonden op het programma. 

In de moestuin mochten we de boer helpen met het netjes houden en het oogsten. We proefden verschillende kruiden en groenten. Op het einde maakten we onze eigen kruidenolie. Mama's en papa's, wij zijn klaar om vanaf begin oktober samen met jullie te koken!

Tijdens het spel " De boerderij daagt je uit" moesten we met zijn allen opdrachten tot een goed einde brengen.

Na het avondmaal kon iedereen genieten van een warme douche. Tot slot speelden we nog enkele gezelschapsspelletjes met een chipje en een drankje.

Na een leuke maar vermoeiende dag kropen we met z'n allen onder de wol ;-)

Slaapwel, tot morgen!

De foto's kan je in het fotoboek terugvinden.

Gegevens boerderijklassen


Op onze website zal je alle belevenissen op de voet kunnen volgen. Dus neem elke dag even een kijkje!


 

 

 

Boerderijklassen 2020 dag 1

Met veel enthousiasme zijn we gestart aan dag 1. 
We gingen meteen het domein verkennen en in de speeltuin spelen. Onze hongerige magen werder 's middags gevuld met heerlijke spaghetti.

In de namiddag was het tijd voor onze eerste activiteit. We gingen aan de slag in drie groepen. Twee groepen startten met melkverwerking. We leerden over de koe en maakten choco.

De derde groep ging voor de dieren zorgen. De cavia's kregen een kambeurt en het varken liet kunstjes zien. Deze activiteit sloten we af met een ritje op de tractor.

Tot slot deden we na de boterhammen nog een leuke boerderijquiz! :)

Toen kregen alle varkentjes een lange snuit en het licht was uit.....

De foto's kan je terugvinden bij het fotoboek!